HUNTONIT PROFFSVÄGG

Den enkla vägen till en slät vägg

pruduktbilde
Den enkla vägen till en slät vägg

HUNTONIT PROFFSVÄGG

Nyhet!
Proffsväggen är den enklaste vägen till en slät vägg. Med fem enkla steg får du en ny slät vägg på rekordtid. Oavsett om du bygger nytt eller renoverar. Skivan är 11 mm tjock och levereras i tre olika standardlängder.

Den nya väggskivan från Huntonit ger högkvalitativa väggar som är redo att direkt monteras. Här skippar du både spackling, OSB och gips då väggen är grundmålad och redo att tapetseras eller målas i önskad färg. Proffsvägg är dessutom skruvfast vilket gör att du kan fästa bokhyllor eller tyngre saker direkt i väggen.

Ny produkt på den svenska marknaden

  • Grundmålad väggskiva 
  • Målas eller tapetseras efter montering 
  • Använd i våtzon 2 
  • Enkel montering
  • Tål variationer i fuktighet och temperatur
  • Eco vänlig
  • Utdragvärde ca. 150 kg

Rekommenderas av Norska Astma- och Allergiförbundet. 

Mått: 11 x 620 x 2420/2500 / 2800 mm

BROSCHYR
MONTERINGSANVISNING

 

 

 

Produktinformation 

Huntonit Proffsvägg är en närproducerad väggskiva tillverkad av träfiber från våra nordiska skogar. Kärnan består av träfiber och kärnan är sedan grundmålad med tre strykningar av miljövänlig, vattenbaserad akrylfärg, redo för tapet eller målning.

Väggskivan har brandklass D-s1, d0 och ljuddämpande effekt (ljuddämpande beläggning). Skivorna är tekniskt godkända av SINTEF.

Skivorna är både slag- och skruvfasta, vilket gör att man kan montera t.ex. bokhyllor och lampor direkt i skivorna. Det är även ganska enkelt att reparera eventuella skador.

 

    

Huntonit Proffsvägg består av trä, vatten och färg. Inga andra tillsatser. Skivorna tillverkas av rena träfibrer som värms upp i en våtprocess och pressas till skivor. Processen görs utan att man tillsätter lim eller andra tillsatser. Våra skivor bidrar till ett gott inomhusklimat och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. 

För mer information om produkten kontakta någon av våra säljare här! 


Bild från referensprojekt med nyheten Proffsvägg